Tasteless potpisao za Crvenu Zvezdu

LOL 7. mar 201811:45 > 11:54
Podeli:
Fortuna eSports

Iskusni srpski support Igor "Tasteless" Radusinović je i zvanično postao novi član League of Legends tima Crvene Zvezde, potvrdila je Fortuna Esports za Sport Klub.

Tastless je po mnogima najbolji support igrač u Srbiji, ujedno i jedan od najboljih igrača na Balkanu. On se proslavio igrajući za KlikTech, dok je tim nastupao pod imenima Melting Point/Instinct Esports/SBB Esports i sa ekipom je osvojio tri titule Fortuna Championship Series lige kao i grčku LoL ligu.

Pred početak prve sezone Esports Balkan Lige prelazi u grčki tim Greek Regenesis, sa kojim je stigao do finala EBL lige gde ga je savladao upravo njegov bivši tim, a nakon toga prelazi u špansku ligu gde je igrao za eMonkeyz.

Fortuna eSports

Iako se sjajno pokazao u Španiji, Tasteless se vraća u Srbiju usled komplikacija sa vađenjem radne dozvole, koju još uvek nije lako dobiti u većini zemalja u Evropi ako se bavite profesionalnim gejmingom.

Čim se vratio u Srbiju kontaktirala ga je Crvena Zvezda koja se od ove sezone takmiči u Esports Balkan Ligi i koja je nakon solidnog starta doživela veći broj poraza, zbog čega se tri kola pred kraj regularnog dela sezone nalazi na deobi šestog mesta na tabeli sa WiLD.Multigamingom. Zvezda još uvek ima šanse da se izbori za plejof pošto im timovi u gornjem delu tabele beže samo jednu pobedu, a iskustvo Tastelessa bi trebalo da im poprilično olakša da ostvare željeni rezultat.

Fortuna eSports

Ovo znači da na klupu za rezerve prelazi Rumun Cretu „Ang“ Octav George koji je zajedno sa Nikolom „Chopsteek“ Mihailovićem do sada činio bot lejn Crvene Zvezde.

Sport Klub je kontaktirao Tastelessa i uskoro očekujemo zvaničnu izjavu igrača.