Svetski šampion u LoL-u traži novog top i mid lejnera

LOL 23. apr 201817:38 > 17:49
Podeli:
Riot Flickr

Nakon ispadanja u prvom kolu plejofa 2018 prolećne sezone LCK lige, aktuelno LoL prvak sveta KSV Esports je odlučio da se pojača na dve pozicije.

KSV će u narednom periodu sprovesti niz intervjua sa zainteresovanim igračima koji moraju biti master ili challenger tier na korejskom serveru, kako bi odlučili kome će dati priliku da trenira sa ostatkom tima i pokaže se na delu sa zvanično najboljom League of Legends ekipom na planeti.

Oni nisu najavili kroz kakve će tačno testove morati da prođu potencijalni novi članovi tima, ali je napomenuto da svako ko se prijavi ne sme imati bilo kakvu istoriju varanja ili bustovanja u svojoj karijeri.

Ovim je KSV Esports postao i prvi učesnik LCK lige koji je krenuo u potragu za pojačanjima pred novu sezonu, što je i očekivano nakon što su Lee „CuVee“ Seongjin i Lee „Crown“ Minho poprilično podbacili u prvom delu sezone. KSV će morati dosta toga da promeni u svojoj igri ako uopšte žele da budu u prilici da brane titulu koju su osvojili prošle godine, i to pred domaćom publikom, pošto će se 2018 Svetsko prvenstvo u LoL-u održati u Južnoj Koreji.