Sacre predvodi novog člana španske lige Dragons Esports

LOL 9. maj 201813:01 > 13:24
Podeli:
Dragons Esports

Bivši top lejner dvostrukog prvaka Esports Balkan Lige - KlikTecha, Toni "Sacre" Sabalić će od naredne sezone nastupati za Dragons Esports Club, novu esport organizaciju koja je kupila španski tim G2 Esports organizacije - G2 Vodafone.

Bivši G2 Vodafone, sadašnji Dragons Esports, u novu sezonu ulazi sa tri igrača iz startne petorke G2 Vodafona i dva pojačanja sa Balkana, na pozicijama top i mid lejn. Sacre će pojačati top i napokon dobiti priliku da se nosi sa najboljim top lejnerima španske lige, što mu je već neko vreme bila želja, dok će na mid lejnu zaigrati još jedno poznato ime iz Esports Balkan Lige, rumunski mid lejner Albu „Vrow“ Bogdan, koga smo gledali u ekipi Nexus Gaming, da bi nakon što ju je napustio zaigrao za prvaka Italije, ekipu Team Forge.

G2 Vodafone je prošle sezone završio na četvrtom mestu u regularnom delu sezone sa ukupnim skorom 5-5-4, da bi u plejofu izgubili rezultatom 3-1 od aktuelnih prvaka Mad Lionsa.

Da Dragons Esports Club ima velike ambicije kada je esport u pitanju, najbolje potvrđuje činjenica da su oni u isto vreme oformili timove u tri različite igre, pored LoL ekipe, oni su predstavili i CS:GO i Hearthstone tim.

Dragons Esports Club će u 2018 letnjoj sezoni LVP SuperLige predstavljati:

Top lane – Toni „Sacre“ Sabalić
Jungle – Miguel „Hero“ Fernandez
Mid lane – Albu „Vrow“ Bogdan
ADC – Nicolas „Nixerino“ Colocho
Support – Adrian „Homi“ Moldes Lopez