Freeze i trener KlikTecha stigli u turski Royal Bandit

LOL 23. maj 201817:39 > 18:09
Riot Flickr

Vicešampion Turske - Royal Bandits je pojačao svoje redove za 2018 letnju sezone TLC lige dovođenjem slavnog ADC-a Aleša "Freeze" Knežineka i grčkog trenera kojeg balkanski fanovi i te kako dobro poznaju, Iliasa "Entatron" Theodoroua, koji je sa KlikTech osvojio dve titule Esports Balkan Lige.

Freeze je bez tima još od avgusta prošle godine kada je napustio Tempo Storm, a u međuvremenu je bio na pragu prelaska u FlyQuest, ali se plan izjalovio u poslednjem momentu. Češki igrač se proslavio igrajući za Copenhagen Wolves, Renegades i H2K, nakon čega odlazi u Ameriku, ali ga je povreda ruke omela u daljem napretku i izgradnji uspešne karijere, iako je bio jedan od najvećih potencijala Evrope na ovoj poziciji.

Kada je sastav startne petorke u pitanju, ovo nije jedina promena u timu. U ekipu se vratio nemački mid lejner Felix „Abbedagge“ Braun, dok su u A tim ubacili Can „Closer“ Celika, turskog junglera.

Ekipu će se klupe predvoditi Entatron, koji se pokazao kao trener KlikTecha u prve dve sezone Esports Balkan Lige i na European Mastersu. On će imati priliku da dokaže svoj kvalitet u novom timu, nakon što su pojedini zli jezici tvrdili kako je u KlikTechu imao sekundarnu ulogu u odlukama tima, jer su igrači bili dovoljno uigrani da se sami između sebe dogovaraju oko odabira heroja.

Royal Bandits ulaze u letnju sezonu sa velikim ambicijama. Pred njima je jasan cilj, da odu korak dalje, osvoje titulu i dođu u priliku da se bore za učešće na 2018 Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji.