Počinju kvalifikacije za Red Bull 1 na 1 LoL turnir

LOL 3. sep. 201816:35 > 16:45
Podeli:
Red Bull

Podsećamo vas da se ovoga vikenda igraju kvalifikacije za veliki 1 na 1 LoL turnir u organizaciji Red Bulla. Pobednik takmičenja će predstavljati Srbiju na velikom internacionalnom takmičenju u Brazilu, a evo i gde se možete prijaviti za učešće.

U naredna četiri vikenda igrači će moći da se plasiraju kroz osam kvalifikacionih turnira na LAN završnicu u Domu omladine, o čemu smo više pisali u ovom tekstu.

Za prve kvalifikacije 8. septembra se možete prijaviti na ovom linku, a za druge koje su dan kasnije u nedelju, se možete prijaviti ovde. Kvalifikacije počinju u 14 časova.

Treće i četvrte kvalifikacije se igraju narednog vikenda, 15. i 16. septembra, potom 22. i 23. dok su poslednje kvaliikacije rezervisane za 29. i 30. septembar.

Veliko finale je na programu 6. oktobra, na kom će se takmičiti osam pobednika kvalifikacija, a u kvalifikacijama možete učestvovati i više puta ukoliko se iz prve ne kvalifikujete. 

I naravno, ne zaboravite da je ovo takmičenje namenjeno mladim neafirmisanim igračima, zbog čega učešće nije dozvoljeno igračima koji su se takmičili u zvaničnoj balkanskoj regionalnoj ligi – Esports Balkan Ligi.