SK Telecom T1 otkrio LoL tim za 2019. godinu

LOL 22. nov 201810:51 > 10:57
Podeli:
Riot Flickr

Najtrofejniji LoL tim svih vremena je doveo velika pojačanja pred narednu sezonu, a evo i koji igrači će probati da pomognu Lee "Faker" Sanghyeoku da se vrati na tron.

Nakon što su raspustili maltene ceo tim prošle nedelje, SKT T1 se bacio na dovođenje pojačanja za novu sezonu. U periodu od samo par dana veliki broj igrača je dovođen u vezu sa njima, a evo koga su na kraju zaista i doveli.

SKT T1 koji je nekada bio poznat po odličnim top lejnerima, nakon neuspeha u ovoj godini dovodi na ovu poziciju možda i najjače pojačanje. U pitanju je Kim „Khan“ Dongha, bivši igrač Kingzone DragonX-a, koji je od momenta kada je stigao u LCK ligu prošle godine izgradio imidž najjačeg top lejnera u ligi. Od njega se očekivalo na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu da predvodi tadašnju Longzhu do titule, ali je podbacio na internacionalnoj sceni, kao i ostatak tima. Sada ima savršenu priliku da se uz Fakera iskupi, a poznato je da top lejneri sa Fakerom u timu daju svoj maksimum, jer je pritisak retko kad na njihovom lejnu.

Pored njega, u tim je doveden još jedan top lejner, Kim „Crazy“ Haehee, kome je nedavno istekao ugovor sa ekipom bbq Olivers.

Na poziciju glavnog junglera stiže Kang „Haru“ Minseung iz Gen.G-a, koji je za Samsung Galaxy nastupao još od kraja 2016. godine, ali je nekako zauvek ostao u senci Kang „Ambition“ Chanyonga, kapitena ekipe. Sada će konačno dobiti priliku da se dokaže i opravda poverenje koje je dobio u izuzetno važnoj ulozi – čuvara najboljeg igrača sveta.

Kao što se i pretpostavljalo, na ADC poziciji će igrati bivši carry Jin Air Green Wingsa, Park „Teddy“ Jinseong, koji je tokom cele godine vukao napred svoj tim, ali ni to im nije pomoglo da se domognu plejofa. On je bio ubedljivo najbolji igrač JAGW-a i svi su se pitali šta bi mogao da postigne u kvalitetnijoj ekipi. Odgovor na to možda već dobijemo naredne sezone.

SKT T1 za sada nije doveo novog supporta, ali kako se navodi u zvaničnom saopštenju, još uvek traže još jednog igrača koji će igrati zu Lee „Effort“ Sangho, kao i dodatnog mid lejnera.