Trener Fnatica prešao u Schalke 04

LOL 23. nov. 201821:14 > 21:15
Podeli:
FC Schalke 04 Esports

Čovek sa kojim je Fnatic ove godine osvojio dve titule prvaka EU LCS lige i postao vicešampion sveta će od naredne sezone trenirati nemačku klub Schalke 04, potvrđeno je večeras.

Dylan Falco je rešio pre samo nekoliko dana da ne produži ugovor sa Fnaticom, koju mu je dao zeleno svetlo da sagleda druge opcije. On se odlučio za Schalke 04 koji ne samo da je doveo trenera, već će kao i prošle godine pred novu sezonu potpuno promeniti tim, sudeći po nekoliko različitih izvora.

Njihov jedini igrač trenutno je zvezda tima Elias „Upset“ Lipp oko kog su već jednom gradili tim, ali za sada nije poznato da li će ipak produžiti ugovor sa nekim od igrača. Jedino što je zaisgurno je da u timu sledeće sezone neće igrati top lejner Tamas „Vizicsacsi“ Kiss sa kojim se organizacija zvanično oprostila, i koji najverovatnije prelazi u Splyce, kao ni jungler Maurice „Amazing“ Stuckenschneider koji je izjavio na svom Tviteru da se nada da će za narednu godinu pronaći organizaciju sa kojom će moći da ostane duži vremenski period jer mu je postalo suviše naporno da stalno menja tim.