MikeYeung igra za Team Liquid akademiju

LOL 27. nov. 201822:22 > 22:24
Podeli:
Team Liquid

Bivši jungler Team SoloMida Mike "MikeYeung" Yeung je došao u redove aktuelnog prvaka NA LCS lige, gde će dobiti priliku da se dokaže u njihovoj akademiji.

MikeYeung nije uspeo da dokaže svoju vrednost i kvalitet u TSM-u kada je za to dobio priliku u prolećnoj sezoni ove godine, zbog čega je smenjen pred letnju sezonu, nakon što je Team SoloMid izgubio u prvoj rundi plejofa od Clutch Gaminga.

Ostatak godine je proveo igrajući za TSM akademiju, ali je nako letnje sezone NA Academy lige rešio da se oproba u Liquidu, čija akademija za sada ima tri aktivna igrača. Njegov dolazak u TL se može ispostaviti izuzetno važnim. Ukoliko u nekom momentu MikeYeung dostigne zadovoljavajuću formu, vrlo lako se može desiti da dobije šansu u A timu, iako za Liquid igra legendarni veteran NA LCS llige Jake „Xmithie“ Puchero.

Naime, poznato je da je MikeYeung izuzetno agresivan carry jungler, sušta suprotnost od Xmithie-a koji je više support igrač, tako da u slučaju mete u kojoj dominiraju agresivni heroji u džungli, aktuelnog prvaku Amerike možda zatreba pomoć najnovije pridošlice.

Ovo je još jedan u nizu pametnih poteza Liquida, koji verovatno nije morao previše da se troši za igrača koji nije uspeo da obezbedi sebi mesto u jednom od NA LCS timova u novoj sezoni.