Rush se vraća u NA LCS kao član Echo Foxa

Podeli:
Riot Flickr

Echo Fox je najavio dva nova igrača, a pored povratnika u ekipu Kim "Fenix" Jaehoona, kao veliko potencijalno pojačanje stiže veoma popularni Lee "Rush" Yoonjae, pravo iz redova korejskog prvaka KT Rolstera.

Rush, koji je svoju karijeru započeo igrajući za LMQ i Team Impulse, da bi potom proveo skoro godinu dana u ekipi Cloud9, se krajem prošle godine vratio u svoju domovinu, gde je igrao kao izmena u KT Rolsteru, sa kojom je osvojio 2018 letnju sezonu. Interesantno je da Echo Fox nije najavio da li se Rush pridružuje A timu ili akademiji, što ostavlja i dalje potencijalnog prostora za prelazak Joushue „Dardoch“ Hartnetta u Team SoloMid, o kom se sve više priča u poslednje vreme.

Fenixov povratak u Echo Fox podosta začuđuje nakon što ga je organizacija ostavila na cedilu izbacivši ga iz tima samo dva dana pre isteka prošlog prelaznog perioda, zbog čega je privukla ogroman negativan publicitet kog se neće skoro rešiti. Izgleda da im je Fenix progledao kroz prste iako je rekao dosta toga lošeg o Echo Foxu, najverovatnije pošto nije uspeo da dobije odgovarajuće ponude od preostalih timova.

Ako se ispostavi da Dardoch odlazi, Echo Fox bi u narednoj sezoni činili bivši trio Clutch Gaminga – Colin „Solo“ Earnest, Apolo „Apollo“ Price i Nickolas „Hakuho“ Surgent, plus Rush i Fenix. Tim koji teško da može da se bori za titulu, ali svi ovi igrači su u više navrata igrali u plejofu, tako da će se zasigurno boriti za njega, pogotovo ako meta bude odgovarala Rushu i Hakuhu, koji u zavisnosti od toga šta igraju, mogu maltene samostalno izneti tim do pobede.