Arrow ipak produžio ugovor sa OpTic Gamingom

LOL 11. dec 201815:26 > 15:28
Riot Flickr

Korejski ADC Noh "Arrow" Donghyeon je dugo razmatrao sve opcije, ali je na kraju rešio da ostane u NA LCS ligi gde će i naredne sezone nositi dres OpTic Gaminga, potvrdila je američka organizacija.

Arrow, koji se proslavio igrajući tri godine za KT Rolster, je došao krajem 2016. godine u Ameriku gde je nastupao godinu za Phoenix1. U njemu je bio jedan od boljih igrača, pogotovo u 2017. letnjoj sezoni, ali je ostao bez tima kada je uvedena franšiza, pošto Phoenix1 nije uspeo da izbori jedan od deset slotova.

Tada prelazi u jednu od najvećih esport organizacija u Americi, OpTic Gaming, sa kojom je odigrao oba splita ove godine, ali bez preteranog uspeha. OpTic je prolećnu sezonu završio na pretposlednjem mestu na tabeli sa 5-13 skorom, dok su se na leto popravili, ali 9-9 skor im nije bilo dovoljan za plejof i na kraju su završili na sedmom mestu na tabeli.

Ovim je kompletiran tim OpTica za narednu godinu, i sada znamo celu prvu postavu, pošto je Joshua „Dardoch“ Hartnett izjavio na svom strimu da neće igrati u A timu, već da će nastupati za njihovu akademiju naredne sezone.

Evo i u kom sastavu će OpTic započeti 2019. prolećnu sezonu:

Top lane – Niship „Dkohla“ Doshi
Jungle – William „Meteos“ Hartman
Mid lane – Lee „Crown“ Minho
AD Carry – Noh „Arrow“ Donghyeon
Support – Terry „BIG“ Chuong