Odoamne kompletirao Schalke 04 LoL tim

LOL 13. dec 201813:41 > 14:04
Riot Flickr

Andrei "Odoamne" Pascu je zvanično predstavljen kao novi top lejner Schalke 04 Esportsa za narednu sezonu LEC lige.

Schalke 04 neće imati ni malo lak zadatak da ponovi uspeh iz prošle sezone kada su stigli do samog finala EU LCS lige u kom ih je konačno zaustavio Fnatic, a na putu ka vrhu ovoga puta će im na top lejnu pomoći rumunski top lejner kome će ovo biti peta godina u EU LCS, odnosno LEC ligi.

Odoamne je svoju karijeru u elitnoj LoL ligi započeo sredinom 2014. godine kada je stigao u H2K Gaming, gde je proveo dve ipo godine, pre nego što je prešao u Splyce u kom je proveo prethodne dve sezone. Nažalost po njega, meta koja diktira stil igre top lejnera mu nije dozvolila da ove godine igra na način na koji je navikao. Iako je poznato kao carry igrač, dobar deo vremena je morao da igra tenkove i support heroje, zbog čega kako je i sam izjavio nije mogao da pokaže svoj potencijal, što će mu nada se biti omogućeno u Schalkeu.

Kao iskusniji solo lejner, Odoamne će morati da preuzme ulogu lidera u ekipi Schalkea, gde će naredne sezone na midu igrati novajlija Felix „Abbedagge“ Braun, koji će morati da istrpi pritisak igranja protiv slavnih evropskih mid lejnera.

Veza između njih će biti talentovani Jonas „Memento“ Elmarghichi, povratnik u ekipu Schalke za koju je igrao četiri meseca tokom prošle godine.