Tasteless i zvanično novi kapiten ASUS-a u EBL ligi

LOL 2. jun 201914:17 > 14:20
Podeli:
ASUS RoG Elite

Jedan od najiskusnijih LoL igrača sa ovih prostora, support Igor "Tasteless" Radusinović, će predvoditi ASUS RoG ELITE u petoj sezoni Esports Balkan Lige.

Nakon odlaska Alekse „DoubleAIM“ Stankovića ASUS-u je zatrebao novi lider kog je organizacija prepoznala u Tastelessu. Jedan od najboljih igrača sa ovih prostora koji još uvek nisu podigli trofej EBL lige, Tasteless je u više navrata dok je igrao u inostranstvu izjavio kako želi da se jednog dana vrati i pokori Balkan.

Tasteless se proslavio igrajući za najbolji tim sa ovih prostora koji se u FCS ligi takmičio pod imenima Melting Point/Instinct Esports/SBB Esports, a u prvoj sezoni EBL lige prelazi u grčki tim Greek Regenesis sa kojim gubi u finalu od svojih bivših saigrača. Nakon toga nastavlja karijeru u Španiji gde je igrao za eMonkeyz, a u međuvremenu se na kratko vratio u Srbiju gde je u dva navrata igrao za Crvenu Zvezdu.

Sredinom prošlog meseca se pojavljuje u sastavu ASUS-a tokom devete sezone ESL SEEC šampionata a ubrzo nakon toga odlučuje da ostane uz organizaciju kojoj je bio potreban iskusan igrač na čelu pred novu sezonu.

U izjavi za Sport Klub Tasteless je rekao sledeće:

„Drago mi je što se vraćam igranju u Esports Balkan Ligi i to baš za ASUS koji je oduvek imao visok standard u regionu i bio priznat kao jedan od najboljih timova na Balkanu. Želja mi je da dodatno pomerim njihove granice, učvrstim ih na poziciji najboljeg tima u regionu i donesem im novi EBL titulu. Zadovoljan sam budućim saigračima i jedva čekam da počne nova sezona EBL-a kako bi pokazali koliko smo dobri,“ sa ushićenjem je izjavio Radusinović.

Još uvek nije potvrđeno ko će Tastelessu praviti društvo na bot lejnu, ali izvori bliski timu su nam nagovestili da je u planu veliko internacionalno pojačanje i na ADC poziciji.