Patch 9.13: Stižu Teamfight Tactics i Qiyana

LOL 26. jun. 201914:23 > 14:27
Podeli:
Riot

Najnoviji League of Legends patch ne samo da donosi buffove i nerfove raznim herojima i itemima već uz njega stiže i potpuno novi mod igre kao i nedavno najavljeni novi heroj.

Qiyana, Empress of the Elements će izaći 29. juna, dok će beta Teamfight Tactics Auto Chess moda izlaziti postepeno u različitim regijama (za sada je već puštena na NA serveru).

Buffove na top lejnu su dobili Illaoi i Orn, na midu je pojačana Syndra kao i Sylas koji je prethodno nerfovan u više navrata, dok je od AD Carry heroja pojačana Tristana koju već duže vreme ne viđamo u kompetitivnim partijama u kojima trenutno gospodari Sivir.

Upravo je Sivir među nerfovanim herojima, kao i Sona koju previše često viđamo na poziciji na kojoj ne bi trebala da se igra. Nerfove je dobila i Karma, u džungli je oslabljena Sejuani dok je deo moći oduzet i nezgodnom support heroju Pykeu kog smo imali prilike da vidimo na više različitih lejnova u proteklih par nedelja.

Treba napomenuti da je veliku promenu doživeo i Udyr čije veštine sada mogu čak šest puta da se unaprede, a vreme će pokazati da li je i koliko je to tačno buff.

Od itema Essence Reaver je poskupeo 100 golda, Rod of Ages je za isto toliko jeftiniji, dok je Randuin’s Omen dobio dodatnih 10 armora.

Za ljubitelje skinova i vizuelnih novotarija u igri, Riot je pripremio novi Arcade Caitlyn skin kao i njegovu prestižnu verziju, a pored njega stižu još i Arcade Kai’Sa i Battle Boss Yasuo.

Sve detalje o novom patchu možete pročitati ovde.