Crvena Zveda i ASUS večeras u velikom derbiju EBL lige

LOL 4. jul 201918:32 > 18:41
Podeli:
Fortuna eSports

Od 20 časova uz direktan prenos na našem TV kanalu možete gledati sudar dva najbolja domaća LoL tima i ujedno jedine dve neporažene ekipe u petoj sezoni Esports Balkan Lige.

Aleksa „DoubleAIM“ Stanković će večeras debitovati protiv tima kome je pre samo dve sezone doneo titulu šampiona Balkana (i to upravo protiv tima za koji sada nastupa) a potom ih odveo i do top 4 plasmana na EU Mastersu. On je u najvećem transferu ove sezone prešao u redove Crvene Zvezde koja nakon dva poraza u finalima željno iščekuje prvu titulu.

Iako ovaj meč ne mora da ima prevelikog takmičarskog značaja pošto ćemo pravi odnos snaga videti tek u plejofu, nema sumnje da će igrači oba tima dati sve od sebe kako bi dodatno podigli moral pred nastavak takmičenja i učvrstili se ovoga puta usamljeni na vrhu tabele.

U centru pažnje će biti carry igrači oba tima. Sa strane ASUS-a to je izraelski ADC Dor „Goshuujinn“ Iluz koji je drugi po broju killova u dosadašnjem toku prvenstva (22), a jedan kill manje od njega ima mid lejner Zvezde, slavni mađarski igrač Mate „Meight“ Torok.

Biće interesantno videti i kako će se novi jungler ASUS-a Atila „Colamax“ Dudaš pokazati protiv igrača koji je do ove sezone zauzimao tu poziciju u timu. On je prošao test protiv slabijih junglera u ligi, ali ovo će biti prvi pravi izazov koji mora položiti ako ASUS želi da ostane u realnoj trci za titulu.

Ovaj meč je na programu od 20 časova, a evo i kompletnog rasporeda četvrtog kola:

19:00 WiLD vs. Level Up
20:00 ASUS vs. Crvena Zvezda
21:00 ThePlan vs. Random5
22:00 X25 Esports vs. Upper Echelon