Riot i Louis Vuitton zajedno napravili skin za Qiyanu

LOL 29. okt. 201920:22 > 20:23
Podeli:
Riot

Riot Games je ostvario izuzetno zanimljivu kolaboraciju sa prestižnom modnom kompanijom Louis Vuitton u vidu dva nova skina od kojih će jedan izaći tokom finala LoL Svetskog prvenstva 2019.

Nakon ogromnog uspeha K/DA projekta prošle godine, koji je uključivao muzičku numeru i seriju skinova, Riot je nešto slično rešio da ponovi i ove godine najavom True Damage projekta, koji čine Qiyana, Akali, Ekko, Yasuo i najnoviji heroj Senna. Qiyana i Senna će dobiti prestige edition specijalne verzije True Damage skinova, s tim što će Sennin izaći početkom 2020. godine.

Da nije reč o samo još jednoj reklami najbolje potvrđuje činjenica da je skinove lično dizajnirao umetnički direktor Louis Vuitton ženske kolekcije Nicolas Ghesquiere, a verovatno nije ni slučajnost da je baš francuski brend odabran za kolaboraciju, pred finale ovogodišnjeg Svetskog prvenstva koje će biti održano u Parizu.

Direktor skin dizajn tima u Riotu Seth Haak je izjavio za Washington Post da je oduševljen trudom dizajnera modne kompanije koji su sa njima radili na skinu i koji su sami pripremili izgled skina tako da je na kraju Riot imao samo da obavi minimalne korekcije pre zvaničnog predstavljanja.