Crown prešao u Counter Logic Gaming Gaming

LOL 21. nov. 201916:35 > 16:36
Podeli:
Riot Flickr

Zvezda OpTic Gaminga Lee "Crown" Minho će nataviti karijeru u Counter Logic Gamingu, potvrdila je američka esport organizacija.

Crown stiže kao veliko pojačanje u OpTic gde će zameniti Tristana „PowerOfEvil“ Schragea, nakon što je u letnjoj sezoni bio jedan od najuspešnijih mid lejnera po svim statističkim parmetrima.

Bivši prvak sveta iz 2017. godine, Crown se solidno snašao u LCS ligi u koju je došao iz redova Samsunga, odnosno Gen.G-a. On je glavni razlog zašto je OpTic stigao do plejofa iako su mnogi mislili da će biti jedan od timova na dnu tabele, a u plejofu ih je upravo porazio CLG rezultatom 3-0.

I pored toga, izgleda da je Crown oduševio upravo protivničkog tima koja je rešila da ga dovede kao pojačanje i pokuša da popravi vrlo solidan utisak iz prošle sezone u kojoj su završili treći u plejofu, a nakon toga gube u baražu za Svetsko prvenstvo od Clutch Gaminga 1-3 i tu se njihova sezona završava.

U Counter Logic Gaming je stigao i Andy „Smoothie“ Ta, nakon što su CLG i TSM zamenili support igrače tokom aktuelnog prelaznog perioda.