SOAZ zvanično potpisao za Immortals

LOL 13. dec 201913:19 > 13:21
Podeli:
Riot Flickr

Veteran evropske LoL scene Paul "sOAZ" Boyer će nastaviti karijeru u Americi gde će na top lejnu igrati za Immortals u narednoj sezoni LCS lige.

Malo je reći da je sOAZ jedan od najiskusnijih igrača u LoL esportu. Njegova karijera je započela na blistav način već od prve sezone kada sa ekipom against All authority osvaja drugo mesto na prvom izdanju LoL Svetskog prvenstva izgubivši u finalu od Fnatica. Sredinom 2012. godine prelazi u Fnatic za koji je igrao do kraja prošle godine, sem pauze tokom 2015. i 2016. kada je bio deo blistave ekipe Origena.

Nakon sedam godina provedenih u vodećim evropskim timovima sOAZ krajem prošle godine prelazi u Misfits, ali umesto super tima završio je u ekipi koja nije uspela da se plasira u plejof nijednom tokom obe ovogodišnje sezone.

On će imati priliku da sarađuje sa jednim od najiskusnijih junglera u Americi, Jake „Xmithie“ Pucherom koji je petostruki prvak LCS lige, dok će mu na midu saborac biti još jedan Francus, u pitanju je mladi Jeremy „Eika“ Valdenaire.

Immortals je jedan od timova za koje je najteže promeniti šta bi mogli da urade u LCS ligi i biće zaista veoma interesantno pratiti kako će se sOAZ tamo uklopiti.