Otkriven novi izgled Volibeara u tizeru za 2020. sezonu

LOL 8. jan. 202015:01 > 15:12
Podeli:
Riot

U najavi nove League of Legends sezone Riot je između ostalog pokazao i kako će izgledati Volibear, još jedan od heroja koga u skorijoj budućnosti čeka redizajn.

Pomalo zaboravljeni Volibear već dugo vremena ne spada u grupu heroja koje viđamo na LoL takmičenjima. Razlog tome je zastareo dizajn i skup veština i magija koje mu ne dozvoljavaju da se nosi sa aktuelnim top lejnerima i herojima koji se igraju u džungli. Riot je to prepoznao i zato su spremili velike promene za njega, a pored promena u igri Volibear će dobiti i drugačiji izgled kao što se može videti na slici ispod.

Screenshot

Prvi utisci igrača su za sada pozitivni. Vidi se da se Riot potrudio sa novim Voliberom koji je izgubio svoj oklop i klasičan izgled medveda koji hoda na dve noge i sada teži više ka nekom mitskom biću koji ima ugrađene delova oklopa u sebe. Neki su prokomentarisali da sa ogromnim kikama pomalo podseća na Rengara, barem u stojećem položaju.

Za sada još uvek ne znamo kakve promene će Voliber doživeti u samoj igri, ali znamo da je ostalo još samo dva dana do početka nove sezone koju verujemo svi sa nestrpljenjem iščekujete.