Riot izbacio novi LoL animirani video – Warriors

Podeli:
Riot

Kao finalna najava sutrašnjeg početka 2020. ranked sezone Riot je predstavio svoj novi animirani video pod nazivom Warriors.

Još jednom je Riot pomerio sopstvene granice prelepo odrađenih promo animacija za LoL, a ovoga puta su igrači dobili priliku da uživaju kako u nekim novim, tako i u nekim starim herojima koje do sada nismo imali prilike da vidimo iz ovog ugla. Dok slušamo remiks pesme Warriors koju je za Svetsko prvenstvo 2014 komponovano popularni bend Imagine Dragons, gledamo borbe koje se odvijaju na nekoliko različitih frontova.

Lux upotrebom magije spašava svog brata Garena od (relativno) novog heroja Sylasa tako što priziva moćnog Galia koji kako to obično biva stiže u pomoć kada je to najpotrebnije. ADC igrači će uživati u scenama Ezreala i Kai’Se koja predivno izgleda u ovom klipu, dok se Vi i Caitlyn zajedničkim snagama bore protiv Urgota, uz izuzetno zanimljiv kraj borbe koji vam nećemo spojlovati.

Ostalo je manje od 24 sata do početka nove sezone, a ako ste nestrpljivi koliko i mi gledanje i slušanje ovog mini animiranog filma će vam zasigurno pomoći da dočekate ponovno otvaranje ranked Summers Rifta i trku do Challengera.