Riot priprema 120 novih LoL skinova u 2020. godini

LOL 23. jan. 202014:31 > 14:51
Podeli:
Riot

Počnite da štedite, ovo će biti godina sa najviše napravljenih skinova u istoriji League of Legends igre.

Nedavno smo proslavili deceniju postojanja League of Legends, igre koja je obeležila proteklih deset godina kako gejminga tako i esporta. Jedan od tri velikana elektronskog sporta i dalje ima masivnu igračku populaciju iako je Fortnite jedno vreme ozbiljno pretio da ugrozi skoro sve ostale igre među mlađim generacijama.

Riot je nagradio svoje igrače za vernost otkrivši da pripremaju nekoliko potpuno novih igara različitih žanrova smeštenih u LoL univerzumu, ali to ne znači da su zapostavili League of Legends.

Zapravo baš suprotno. Oni nastavljaju da paralelno smišljaju nove heroje, unapređuju stare, kao i da osvežavaju što je veći broj heroja moguće makar vizuelno preko novih skinova.

Zbog svega toga oni su prema izveštaju iz Riotovog zvaničnog bloga pripremili 120 novih skinova za ovu godinu, što je novi rekord i 20 više od oko 100 skinova koje smo videli u 2019. godini.

Nakon Mecha Kingdom serije u kojoj smo videli Garena, Leonu, Dravena, Setta i Jaxa juče su nove skinove dobili i Janna, Rengar i Ryze u okviru Guardians of the Sands kolekcije.

Već su najavljeni i predivni Jinx i Yuumi skinovi za Dan zaljubljenih, a takođe je otkriven i izgled prestižne edicije True Damage Senna skina koji je još ranije najavljen.

Riot

Mnogi zaboravljeni heroji će dobiti skinove ove godine, kao što su Skarner koji čeka novi skin od 2015. a pored njega ponoviće se i Xearth, Mordekaiser, Rek’Sai, Kindred, Karthus, Sion, Twitch, Vel’Koz, Taric, Pantheon, Nautilus, Trundle, Bard, Ornn i Talyiah.

Sa sve većim brojem heroja u igri Riot počinje da se nalazi u nezgodnoj poziciji jer moraju da balansiraju izbacivanje skinova za najpopularnije heroje koji im donose najveći pofrit, ali i za heroje koji čekaju sada već godina i čiji igrači su sa razlogom besni.