Ornn i Sett dobijaju nerfove u 10.5 patchu

LOL 25. feb. 202014:07 > 14:09
Podeli:
Riot

Direktor gejmpleja u Riotu Mark Yetter je umirio LoL igrače obećanjem da će ozloglašeni top lejn heroji dobiti nerfove u predstojećem patchu.

Ako je neki heroj u centru pažnje u LoL esportu trenutno, onda je to Ornn. Davno je prošlo vreme kada je Ornn pikovan samo zbog toga što ojačavanjem tuđih itema pojačava ceo tim ili zbog njegovog ultija koji je dobar za započinjanje borbi. On je danas toliko jak da je većinu vremena ili banovan ili se uzima kao prvi pik i često se cele partije vrte oko igrača koji ga igra.

Yetter je na Tviteru objavio da im je trenutno akcenat na balansiranju top lejna, zbog čega će nekoliko itema dobiti buffove. U pitanju su Titanic i Ravenous Hydra, kao i Blade of the Ruined King.

Pored Ornna i Setta nerfovi očekuju Blitzcranka i Barda, dok će buffovi koje su Rammus i Amumu dobili u prethodnom patchu biti ublaženi.

Lista heroja koji dobijaju buffove je ovoga puta doža od liste onih koje čekaju nerfovi. Na njoj se nalaze Kayn, Graves, Lissandra, Neeko, Twisted Fate, Sivir, Kaisa, Alista i Sona kojoj će malo da ublaže nerfove iz prošlog patcha.

Detalje o promenama bi trebali da dobijemo danas u toku dana.