Crown napustio Counter Logic Gaming

LOL 4. mar. 202012:07 > 12:08
Podeli:
Riot Flickr

Korejski mid lejner i bivši prvak sveta Lee "Crown" Minho je zvanično napustio LCS ekipu Counter Logic Gaming nakon manje od pola odigrane prolećne sezone.

Pre samo tri godine Crown je ušao u istoriju LoL esporta kada je sa ekipom Samsung Galaxy osvojio Svetsko prvenstvo 2017. Godinu dana kasnije nakon potpunog fijaska na SP 2018 Crown napušta ekipu i odlazi u Ameriku gde je potpisao za OpTic Gaming.

Crown je igrao ključnu ulogu u pobedama koje je OpTic ostvario tokom prošle godine i u tim momentima je izgledao kao jedan od najboljih mid lejnera u ligi.

On nije ostao uz ekipu kada je Immortals preuzeo njihov slot u ligi i krajem prošle godine prelazi u Counter Logic Gaming gde se očigledno nije najbolje snašao.

I dalje se nagađa dal je razlog njegove loše igre ove sezone to što se ceo tim nije uklopio, ili je jednostavno on sam u padu forme, ali jasno je po svim statističkim podacima da je Crown dok je igrao bio jedan od, ako ne i najslabiji mid lejner lige.

Njega je pre dve nedelje zamenio u prvom timu Eugene „Pobelter“ Park a ubrzo nakon toga usledio je i zvaničan razlaz Crowna i Counter Logic Gaminga.

Za sada se ne zna da li će Crown i dalje ostati u Americi ili će se nakon ovoga vratiti u Južnu Koreju.