Sacre na klupi SK Gaminga

LOL 13. mar. 202012:09 > 12:10
Podeli:
Riot Flickr

SK Gaming je izdao saopštenje da će u nastavku sezone igrati sa top lejnerom njihove akademije Simonom "Ventair "Tschammerom koji će nastupati umesto Tonija "Sacre" Sabalića.

Nakon 14 odigranih kola SK Gaming se nalazi na predposlednjem mestu tabele LEC lige sa ukupnim 2-12 skorom. Tim koji je prošle godine uspeo u prolećnoj sezoni da se izbori za plejof, a potom u letnjoj završi na sedmom mestu tabele, jednostavno nema tu snagu koju im je davao Oskar „Selfmade“ Boderek i igraju na momente potpuno bezopasno za svoje protivnike zbog čega ih mnogi smatraju i najslabijim timom trenutno u ligi.

Zbog ne samo loših rezultata već i blede igre u kojoj se ne vidi sinergija u timu organizacija je rešila da uvede. Iako ova odluka ne čudi, pomalo jeste začuđujuće da su rešili da pruže šansu igraču iz svoje akademije koja je završila aktuelnu sezonu nemačke regionalne lige na poslednjem mestu tabele.

Ventair nije pokazao previše toga u Prime Pro Ligi, ali možda između njega i ostatka A tima postoji neka hemija koju ćemo uočiti ove nedelje. SK Gaming danas igra protiv MAD Lionsa, a sutra ih očekuje duel protiv ekipe Origen.