Neverovatno – Team Liquid poražen od solo Q tima

LOL 20. mar. 202012:27 > 12:28
Podeli:
Riot Flickr

Igrači četvorostrukog LoL prvaka Amerike su slučajno zapali u isti tim u ranked meču na NA serveru - i izgubili.

Ako do sada nije bilo razloga za opštu paniku među navijačima Team Liquid LoL tima, sve se promenilo nakon jednog potpuno neočekivanog događaja kome smo juče imali priliku da prisustvujemo na Doublelift-ovom strimu.

Poznato je da Team Liquid LoL tim ove sezone ima velikih problema u LCS ligi. Od prinudnog igranja sa izmenama do loše forme igrača, koju nije promenio ni dolazak Broxaha kada je konačno dobio američku vizu.

I laiku je jasno da Team Liquid trenutno ima nula sinergije između pozicija top i džungla, ali to je samo jedan od mnogih problema zbog čega je ekipa koja je osvojila prethodne četiri sezone sada na osmom mestu tabele sa 6-8 skorom i u preostala četiri kola moraju da se bore da uopšte i izbore plasman u plejof.

Ali ipak ništa od problema koje Team Liquid trenutno ima ne može biti izgovor za to što je najbolji i najskuplji američki LoL tim svih vremena izgubio ranked partiju protiv solo Q igrača. Naime strimujući solo Q partije Doublelift je u jednom momentu spojen sa preostalim saigračima iz Liquida i navijači su sa nestrpljenjem iščekivali da vide kako će se slavne LoL zvezde poigrati protiv svojih protivnika. Čak i sam Doublelift je sa oduševljenjem prokomentarisao celu situaciju dodavši da mu se po prvi put desilo da je ubačen u ranked partiju sa svojim celim timom.

Sa druge strane u protivničkom timu je bio Pobelter koji je nedavno porazio Team Liquid igrajući sa svojom novim ekipom Counter Logic Gaming, kao i dva igrača Cloud9 akademije, dok su preostala dvojica protivnika igrači bez ikakvog profesionalnog iskustva.

Meč je započeo katastrofalno po zvezde Liquida koji su vrlo brzo poklonili nekoliko killova protivnicima, nakon čega su uspeli samo delimično da se vrate u gejm koji su na kraju ipak izgubili.

Ako loši rezultati protiv drugih timova utiču na moral igrača i atmosferu u ekipi, možemo samo da zamišljamo kakva je trenutno situacija u Team Liquidu nakon ovog, neki bi rekli i sramotnog poraza koji su doživeli.