TSM otkrio najskuplji esport trening centar na svetu

LOL 15. apr. 202015:38 > 15:40
Podeli:
Screenshot

Američka esport organizacija Team SoloMid je u procesu izgradnje najvećeg i najskupljeg esport trening centra koji će ih koštati 50 miliona dolara.

Iako je centar koji će biti smešten u Los Anđelesu još uvek nezavršen, TSM se pohvalio onim što pripremaju za svoje igrače i navijače. Prema njihovim rečima ovo će biti najskuplji esport centar ovog tipa u svetu, velik preko 25.000 kvadratnih metara. Pored 60 radnika TSM-a i njihovih esport timova koji će biti smešteni na lokaciji, navijači će imati priliku da dođu i posete prodavnicu navijačkih rekvizita, kao i da zajedno gledaju sve mečeve TSM-a u LCS ligi.

Lokacij su predstavili dikrektorka TSM-a Leena Xu i Fortnite zvezda Ali „Myth“ Kabbani, a pored već spomenutih stvari trening centar će imati i sada već standardne prostorije za igrače kao što su teretana, kuhinja i prostor za igranje i odmaranje. Ono po čemu će trening centar da se izdvaja je to što je na nagovor vođe njihovog LoL tima Sorena „Bjergsen“ Bjerga izgrađen i specijalan tanker za meditiranje, napunjen slanom vodom, potpuno odsečen od svetlosti i zvuka, koji će dozvoliti igračima da se u kompletnoj tišini pripreme mentalno za izazove koji su pred njima.