Team Liquid prodaje Doublelifta

LOL 16. apr. 202020:21 > 20:23
Podeli:
Riot Flickr

Prema rečima esport novinara Travisa Gafforda, ujedno i najboljeg prijatelja američkog LoL superstara Yillanga "Doublelift" Penga, Team Liquid je odlučio da stavi Doublelifta na transfer listu.

Izgleda da Team Liquid više ne želi da trpi mnogobrojne ispade Doublelifta ove sezone. Četvorostruki prvaci LCS lige su postali prvi šampion koji nije uspeo da se naredne sezone plasira u plejof, nakon što su prolećni šampionat završili na devetom mestu uz 7-11 skor. Sam Doublelift je u jednom trenutku bio udaljen iz startne postave zbog manjka motivacije, ali je ubrzo vraćen u tim, što nije previše promenilo igru posrnulih šampiona.

Doublelift je u drugom delu sezone na svom strimu sve više pasivno napadao Team Liquid kao organizaciju, pričajući sa setom o vremenima dok je igrao za TSM i optužujući stručni štab Liquida za loše rezultate. Na sve ovo možda utiče i strasna romansa u kojoj Doublelift već mesecima uživa sa direktorkom TSM-a, zbog čega ne možemo a da se ne zapitamo da li će baš TSM probati da kupi svog bivšeg igrača, iako su pred početak sezone iz Evrope doveli Kaspera „Kobbe“ Kobberupa.

Gafford je u svom video blogu izjavio kako mu Doublelift lično još uvek nije potvrdio ovu glasinu, ali da je dobio potvrde iz nekoliko različitih izvora da je Liquid zaista spreman da proda zvezdu svog League of Legends tima.