ZVANIČNO: Doublelift se vratio u TSM

LOL 26. apr. 202022:50 > 22:53
Podeli:
Riot Flickr

Team SoloMid je večeras izdao zvanično saopštenje da se najtrofejniji američki LoL igrač Yiliang "Doublelift" Peng ponovo priključio ekipi.

Riot Flickr

Legendarni Doublelift je za TSM igrao tokom 2016. i 2017. godine ali je i pored sjajnih rezultata na domaćoj sceni bio uklonjen iz tima zbog manjka internacionalnog uspeha. Nakon toga prelazi u Team Liquid sa kojima osvaja četiri uzastopne titule prvaka LCS lige dok TSM poslednje dve godine ne uspeva ni da izbori plasman na internacionalne turnire.

Tokom prošle godine Doublelift je počeo da se zabavlja sa direktorkom TSM-a, nakon čega počinje učestalo da priča na svojim strimovima kako mu nedostaju dani u TSM-u i igranje sa Sorenom „Bjergsen“ Bjergsenom. Nakon toga znamo šta se izdešavalo, pad forme kako Doublelifta tako i ostatka Liquida dovodi do toga da završavaju ove sezone na pretposlednjem mestu tabele a sam Doublelift je tokom sezone bio poslat na klupu za rezerve zbog manjka motivacije.

Ubrzo nakon toga kreću glasine o tome da bi Doublelift mogao da se vrati u TSM, pogotovo kada je procurelo da je Team Liquid rešio da ga proda, a nakon što su dve strane našle zajednički jezik i nakon što je Riot odobrio transfer pojasnivši da u celoj situaciji nema sukoba interesa, Doubelift je ponovo obukao dres Team SoloMida.

Za sada se ne zna kakva je sudbina danaskog ADC-a Kaspera „Kobbe“ Kobberupa koji je krajem prošle godine došao iz ekipe Splyce u TSM. U zvaničnom saopštenju se navodi da će organizacija probati da mu pronađe odgovarajući tim.