DoubleAIM predvodi CR4ZY u EBL ligi

LOL 8. jun 202016:57 > 17:02
Fortuna eSports

Poznati srpski LoL igrač Aleksa "DoubleAIM" Stanković se vraća u Esports Balkan Ligu u kojoj ga nije bilo tokom šeste sezone, ovoga puta u ulozi predvodnika ekipe CR4ZY koja je preuzela mesto Upper Echelona.

Nakon ekipa Elementaries i WarKidZ, još jedan tim se raspao pre početka nove sezone EBL lige, u pitanju je slovenačka ekipa Upper Echelon.

Njihovo mesto preuzima CR4ZY, koji okuplja nekoliko izuzetno poznatih imena iz Esports Balkan Lige.

Najiskusniji i najpoznatiji igrač tima je DoubleAIM, jungler koji se proslavio igrajući u Rusiji za Veavictis Esports i Na’Vi, nakon čega postaje lider ASUS-a i pomaže im da dođu do svog prvog trofeja šampiona Balkana u trećoj sezoni kada su rezultatom 3-0 savladali Crvenu zvezdu, da bi potom upravo crveno-belima, i to protiv svog bivšeg tima, doneo trofej u petoj sezoni.

Nakon Crvene zvezde DoubleAIM je igrao za grčke timove Greek Regenesis i We Love Gaming, kao i za špansku ekipu eMonkeyz.

Njemu će društvo u timu praviti dva bivša saigrača iz šampionskog tima Crvene zvezde, u pitanju su carry igrači Torok „Meight“ Mate koji igra na midu i Miljan „Plox“ Mandić bot lejner.

Tim su kompletirali italijanski top lejner Gabriel „Gabbo“ Olivieri koji dolazi iz redova prvaka Italije YDN Gamersa, sa kojima je prošle sezone igrao na EU Mastersu, i poljski support Oskar „Raxxo“ Bazydlo koji je sa ekipom K1CK Neosruf stigao do velikog finala prošlog EU Mastersa gde su izgubili od francuske ekipe LDLC u borbi za titulu.

Sedma sezona Esports Balkan Lige počinje 22. juna uz direktan prenos na Sport Klub Esports TV kanalu.