Meteos izbačen iz 100 Thievesa

LOL 30. jun 20208:59 > 9:00
Riot Flick

LCS veteran William "Meteos" Hartman je uklonjen iz prvog tima ekipe 100 Thieves nakon serije loših rezultata u novoj sezoni.

Bogata američka esport organizacija koja je u svojoj debitantskoj godini stigla do Svetskog prvenstva se ne snalazi kako se od nje očekuje. Oni su tokom 2019. doživeli potpuni fijasko zauzevši deseto i osmo mesto u ligi, da bi na proleće ove godine uspeli da se domognu plejofa i na kratko ponovo daju nadu svojim navijačima.

Oni su bez te nade brzo ostali na početku nove sezone u kojoj su 100 Thieves ostvarili samo jedan trijumf u prvih šest mečeva i sa ekipom Immortals dele osmo i deveto mesto na tabeli.

Organizacija je progledala igračima kroz prste sve do poraza protiv Team SoloMida nakon maratonskog meča koji je trajao skoro 50 minuta i u kom su 100 Thieves napravili zaista seriju neprihvatljivih grešaka, a odmah nakon toga iz tima su udaljeni support William „Stunt“ Chen i Meteos.

Meteos nije lako podneo vesti, napao je na Tviteru 100 Thieves, žaleći se na odluku, zbog čega je pozvan na razgovor gde mu je ponuđeno između ostalog da igra za akademiju, napusti ekipu ili radi nešto drugo unutar organizacije.

Za sada nije poznato kakva će tačno biti sudbina popularnog igrača, a za 100 Thieves od narednog kola igraju Juan „Contractz“ Arturo Garcia i Philippe „Poome“ Lavoie-Giguere.