Goldenglue i Huni igraju za Evil Geniuses LCS tim

LOL 16. jul 202010:46 > 10:48
Riot Flickr

Evil Geniuses u petu nedelju LCS lige ulaze sa promenama na top i mid lejnu.

Samo dan posle otkrivanja da će Team SoloMid ove nedelje igrati u izmenjenom sastavu, još jedan učesnik LCS lige koji je prošle nedelje doživeo dva poraza uvodi promene. Evil Geniuses je izgubio svoje mesto u gornjem delu tabele i sada se nalaze u opasnoj zoni u borbi za plejof, deleći poziciju 4-6 sa ekipama CLG i FlyQuest, dok im za vratom dišu 100 Thieves i Golden Guardians sa pobedom manje.

Evil Geniuses su izgubili u petoj nedelji mečeve protiv ekipa Golden Guardians i Counter Logic Gaming koji su im jedni od glavnih rivala za plasman u plejof, zbog čega je stručni štab ekipe rešio da reaguje.

Glavna promena je što će u prvom timu zaigrati korejski veteran Heo „Huni“ Seunghoon. Da bi ovo bilo izvodljivo EG je morao da oslobodi jedno od dva slota za strane igrače, što znači da će ove nedelje na klupu za rezerve Daniele „Jiizuke“ di Mauro, dok će u prvom timu zaigrati Greyson „Goldenglue“ Glimer koji je prošle nedelje napustio ekipu Golden Guardians.

Interesantno je da je Goldenglue potpisao ugovor na samo nedelju dana, što znači da će od rezultata ekipe ove nedelje zavisiti sa kojom kombinacijom solo lejnera će Evil Geniuses nastupati u nastavku sezone.