Meteos napustio 100 Thieves

LOL 22. jul 202017:03 > 17:05
Riot Flickr

Popularni američki LoL igrač William "Meteos" Hartman je zvanično raskinuo saradnju sa ekipom 100 Thieves, nezadovoljan uslovima koji su mu ponuđeni nakon što je prebačen na klupu za rezerve.

Veteran LCS lige je pre nešto manje od mesec dana izgubio mesto u startnoj postavi, što ga je uhvatilo potpuno nespremnog i zbog čega je u napadu besa izvređao stručni štab 100 Thievesa na Tviteru. Iako je tvitove vrlo brzo obrisao, uvrede nije mogao da povuče i bilo je jasno da neće ponovo zaigrati za organizaciju.

Nakon što je prebačen u akademiju ponuđeno mu je da u njoj deli mesto sa 17-godišnjim Shane „Kenvi“ Espinozom, što Meteos nije prihvatio.

On je u obraćanju navijačima izjavio da mu je bilo dozvoljeno da potraži novi tim, ali da nije video poentu zbrzanog prelaska pred sam kraj sezone, zbog čega će ostatak letnjeg splita provesti bez tima.

Meteos je dodao da ga i dalje zanima da se bavi LoL esportom, bilo kao igrač, analitičar LCS lige ili strimer i kreator zabavnog sadržaja, a u kom će tačno pravcu nastaviti, odlučiće kada malo sabere misli.