Goldenglue do kraja sezone u ekipi Evil Geniuses

LOL 22. jul 202019:41 > 19:42
Riot Flickr

Greyson "Goldenglue" Glimer je prvobitno potpisao ugovor sa EG na samo nedelju dana, ali nakon pobede protiv prvoplasirane ekipe Cloud9, rešeno je da ostane u timu do kraja letnjeg šampionata.

Nakon serije vezanih poraza Evil Geniuses su rešili da uvedu promene na top i mid, a da bi u timu zaigrao još jedan stranac, iz ekipe je morao da izađe Daniele „Jiizuke“ di Mauro iako je tokom prošle sezone bio možda i najbolji pojedinac u timu.

EG je rešio da se kocka sa promenama u verovatno i najtežoj nedelji po rasporedu, u kojoj su igrali protiv dve najbolje rangirane ekipe u ligi – Cloud9 i Team Liquid. Iako je Team Liquid pobedio, oni su uspeli dan kasnije da savladaju Cloud9 i nanesu im tek drugi poraz u sezoni, a Goldenglue je imao odličnu partiju na Zoe uz ukupan 6-2-7 skor.

Evil Geniuses se trenutno nalaze na deobi četvrte pozicije sa ekipama FlyQuest i Golden Guardians. Ova tri tima uz Cloud9, Team Liquid i TSM trenutno zauzimaju pozicije koje vode u plejof, ali ne treba zaboraviti da CLG ima samo jednu pobedu manje.

Za razliku od prethodne nedelje, EG ove nedelje ima izuzetno lak raspored po kom ih čekaju dva tima sa dna tabele Immortals i Dignitas, protiv kojih ne mogu ispustiti bodove ako žele u plejof na kraju sezone.