Riot otkrio magije Yasuovog brata Yonea

LOL 24. jul 202018:38 > 18:41
Podeli:
Riot Flickr

Yone stiže u Summoners Rift, a evo i koje veštine će imati na raspolaganju.

Yone stiže u Summoners Rift, a evo i koje veštine će imati na raspolaganju.

Iako su se mnogi uplašili da će Yasuov brat koji se toliko dugo iščekivao biti prejak, može se reći da su magije i veštine kojima barata makar na prvi pogled uravnotežene. Izgleda mehanički manje zahtevan heroj od Yasua, heroj sa kojim morate biti oprezni i balansirati između napada i odbrane.

Pasivna veština Way of the Hunter mu donosi dodatnu magičnu štetu na svakom drugom napadu, kao i povećan critical strike, njegova Q magija Mortal Steel radi na stakovanje kao i Q od njegovog brata, ali je malo drugačija i na drugom staku mu daje mogućnost da dashuje u protivnika i digne ga u vazduh na kratko.

W magija Spirit Cleave je moćan udarac koji pravi AoE štetu, a što više heroja pogodi, to će veći štit nakon udarca dobiti.

Soul Unbound je E magija koja mu omogućuje da uđe u spirit formu i postane brži, a kada se vrati u svoje telo protivnički heroji dobiju procenat štete od štete koju im je napravio u spirit formi.

Njegova ultimate magija Fate Sealed izgleda dosta moćno, Yone se zaleće u pravilnoj liniji i baca u vazduh sve protivnike koji mu se nađu na putu, kako to izgleda možete videti u klipu ispod.

 Nemojte zaboraviti da pogledate i još jednu sjajnu animaciju Riota koja opisuje šta se sve desilo između dva brata: