Pobelter prebačen u CLG akademiju

Podeli:
Riot Flickr

LCS veteran Eugene "Pobelter" Park je prebačen iz prvog tima Counter Logic Gaminga u akademiju za koju je sinoć debitovao u okviru pretposlednjeg kola akademija lige.

Counter Logic Gaming je imao potpuno neočekivano jak start u letnjoj sezoni LCS lige gde su se sa 4-1 skorom nakon pet kola našli pri vrhu lige, ali dobra forma je bila kratkog veka i nakon toga sledi katastrofalan 1-10 učinak zbog kog im je plasman u plejof ugrožen jer ih sada samo jedna pobeda deli od poslednje plasiranih Dignitasa i Immortalsa.

U svom tom sivilu CLG-a makar za nijansu se izdvojio Pobelter, zbog čega je odluka stručnog štaba izazvala ogromno negodovanje navijača, a i sam igrač je prokomentarisao na Tviteru uz šaljiv ton da mu nije lako da prihvati šta se dešava.

Da nema ovog Pobelterovog komentara dalo bi se pomisliti da je CLG poslao njega i junglera Raymonda „Wiggily“ Griffina da se uigraju sa ostatkom akademije i da onda tu petorku pošalju u LCS, ali izgleda da je njihov cilj ipak da u LCS-u isprobaju novu mid lane – jungle sinergiju u preostala dva kola.

CLG u subotu i nedelju očekuju dva izuzetno teška meča protiv timova iz gornjeg dela tabele, FlyQuesta i Cloud9.