EBL plejof: Zvezda na CR4ZY, SuppUp – Split Raidersi

Podeli:
Fortuna eSports

Prvoplasirani tim grupne faze sedme sezone EBL lige - CR4ZY započinje svoj pohod na titulu mečom protiv Crvene zvezde na startu plejofa, dok će drugi polufinali par činiti aktuelni šampion SuppUp i Split Raidersi.

Grupna faza sedme sezone Esports Balkan Lige je završena prvim porazom CR4ZY u velikom derbiju protiv aktuelnih šampiona SuppUpa, ali ovaj poraz nije ugrozio njihovo prvo mesto na tabeli koje su već ranije obezbedili, i samim tim ostvarili plasman na EU Masters, ali je svakako učinio plejof još zanimljivijim, jer bi u suprotnom CR4ZY sa 14-0 ušao u borbu za titulu kao apsolutni favorit.

SuppUp eSports je dokazao da neće lako predati titulu ekipi koja se cele sezone nalazi u centru pažnje, a sav hajp su rezultatima i opravdali, naravno ukoliko SuppUp prvo savlada prepreku u vidu Split Raidersa u polufinalu.

Duel između CR4ZY i Zvezde je posebno zanimljiv kada se uzme u obrzir da CR4ZY čini trio koji je Zvezdi doneo prvu i jedinu EBL titulu u petoj sezoni takmičenja, kada su Aleksa „DoubleAIM“ Stanković, Mate „Meight“ Torok i Miljan „PlOx“ Mandić nosili crveno-beli dres. Ovaj meč je na programu u subotu 8. avgusta od 14 časova, dok dan kasnije u isto vreme igraju SuppUp i Split Raiders.

Oba meča možete pratiti u direktnom prenosu na Sport Klub Esports TV kanalu, kao i veliko finale koje je zakazano za 15. avgust. 

Screenshot