TSM menja supporta u sred plejofa

LOL 20. avg 202015:10 > 15:12
Riot Flickr

Nakon ubedljivog poraza na startu plejofa Team SoloMid je odlučio da vrati Erika "Treatz" Wessena u akademiju, a glavni tim trenira sa Vincentom "Biofrost" Wangom.

Nova drama sa Team SoloMid LoL timom je počela tako što je Treatz na svom Tviteru objavio da će igrati za TSM akademiju u polufinalu plejofa protiv EG akademije. Tada je otkriveno i da LCS tim igra ponovo sa Biofrostom koji je započeo sezonu u startnoj postavi ali je nakon 0-2 nedelje u kojoj je TSM izgubio i od poslednje plasirane ekipe Immortals prebačen u B tim.

Treatz se na početku dobro uklopio u tim i TSM je u jednom momentu bio na korak do drugog mesta i direktnog plasmana u drugu rundu pobedničkog baraža plejofa, ali su na kraju završili na četvrtom mestu. Tada je usledio meč koji će se dugo prepričavati, meč u kom je TSM izgubio od Golden Guardiansa rezultatom 3-0, a upravo je bot lejn ekipe bio najslabija karika i po mnogima glavni krivac za poraz.

Team SoloMid se ubrzo nakon poruka Treatza oglasio na Tviteru pomalo čudnom porukom u kojoj su izjavili da će bolji igrač igrati u nedelju, a ubrzo nakon toga Treatz je obrisao sve što je okačio na Tviter na ovu temu.

https://twitter.com/TSM/status/1296279044976041985

TSM je u prošlosti umeo da menja igrače doduše na jungle poziciji u sred završnice lige što se nije dobro završilo po tim, ali su i pored lošeg iskustva rešili da još jednom tako nešto probaju. Team SoloMid se sada bori iz donjeg baraža za plasman u top 3 i odlazak na Svetsko prvenstvo 2020, što znači da više nemaju prava na grešku i moraju pobediti sve preostale mečeve.