DAMWON i JD prošli dalje, Rogue i PSG Talon ispali

LOL 9. okt 202012:22 > 13:14
Podeli:
Riot Flickr

Već nakon četvrtog kola poznato je ko su učesnici četvrtfinala iz grupe B. DAMWON i JD Gaming su opravdali uloge favorita, dok će se Rogue i PSG Talon morati zadovoljiti borbom za počasno treće mesto.

Za razliku od jučerašnje neizvesne završnice grupe A, grupa B nam nije donela previše pitanja oko toga ko ide u plejof, zbog prevelike razlike u kvalitetu timova. DAMWON Gaming i JD Gaming su se ipak pokazali nedostižnim za konkurenciju i ostaje samo da vidimo ko će od njih završiti na vrhu tabele do kraja grupe.

DAMWON za sada i dalje drži prvu poziciju, četvrtu uzastopnu pobedu su upisali protiv PSG Talona, dok je Rogue ostao i bez teoretskih šansi za prolaz dalje još jednim porazom protiv JD Gaminga.

Imao je Rogue solidan start, ali su dve timske borbe bile dovoljne da JD Gaming dođe do pobede. Treći evropski predstavnik se ovim porazom oprostio od šansi za prolaz dalje, ali od njih se to u ovako teškoj grupi nije ni očekivalo. Igrati protiv ovakvih timova je svakako bilo ogromno iskustvo za mladu LEC ekipu kojoj učešće na SP 2020 može poslužiti kao velika motivacija za narednu sezonu.