Zvanično predstavljena nova LoL heroina – Seraphine

LOL 12. okt 202019:04 > 19:14
Riot Flickr

Riot je konačno otkrio tačan naziv, magije i veštine novog LoL heroja - Seraphine, the Starry-Eyed Songstress.

Seraphine je specifičan novi projekat Riota kada je reč o izbacivanju League of Legends heroja, po tome da su je „oživeli“ i pre nego što se pojavila u Summoners Riftu kreirajući njenu pojavu preko društvenih mreža. Heroj koji je dobio prvo svoj Tviter nalog pa tek potom sve ostalo je unikatan na više načina, ali kada je reč o samom gejmpleju poprilično podseća na jednog od starijih LoL heroja – Sonu.

Seraphine će debitovati kao član muzičke KD/A družine tokom finala Svetskog prvenstva 2020 u Šangaju, a kao što je van igre zamišljena kao mlada i perspektivna pevačica, tako i u Summoners Riftu njene veštine oslikavaju ljubav prema muzici.

Njena pasivna veština se zove Stage Presence i omogućuje joj da svaku treću magiju koju baci izvede duplo, kao i da Notama poveća domet napada svojih saigrača. Q se zove High Note i u pitanju je klasična damage magija. W – Surround Sound daje sebi i saigračima štit i bonus brzinu kretanja, E se zove Beat Drop i u pitanju je CC koji usporava neprijatelje, a one koji su već usporeni stun-uje.

Ulti se zove – Encore i u pitanju je izuzetno jaka magija koja šarmira protivničke heroje, a ojačava saveznike oko sebe.

Sve detalje oko njenih veština možete pročitati na zvaničnom sajtu.

Interesantno je da će Seraphine izaći sa Ultimate skinom, tek šestim od te vrste u celoj igri.