FORG1VEN-u ističe ugovor sa Schalke 04, traži novi tim

LOL 21. okt. 202016:23 > 16:37
Podeli:
Riot Flickr

Grčki LoL veteran Konstantinos-Napoleon "FORG1VEN" Tzortziou je objavio da mu narednog meseca ističe ugovor sa ekipom Schalke 04 koja mu je dala dozvolu da počne sa traženjem novog tima.

FORG1VEN se nakon pauze usled odlaska na služenje vojnog roka koji je još uvek obavezan u Grčkoj vratio profesionalnom igranju početkom ove godine kada je najavljen kao veliko pojačanje za Schalke 04 Esports. U najavama prolećnog šampionata Schalke 04 predvođen FORG1VEN-om je bio jedan od timova koji bi mogao da napravi iznenađenje i savlada čak i neke od favorita, ali umesto toga tim je vezano poraz za porazom nakon čega je ekscentrični Grč samovoljno istupio iz tima obrazloživši na Tviteru kako ne želi da igra za tim koji nema šampionske ambicije.

Ironija je da je upravo nakon njegovog odlaska iz startne postave ekipi krenulo mnogo bolje, a kao što se dalo za očekivati FORG1VEN nakon toga nije ponovo ni zaigrao za tim. On je sve vreme i dalje bio pod ugovorom sa nemačkom organizacijom, a sada kada on konačno ističe spreman je da se dokaže u novom okruženju.

FORG1VEN je bio poznat kao neko ko je odbijao ponude timova koji nemaju potencijal za napad na titulu ili makar gornjio deo tabele, ali kada se uzme u obzir koliko je danas jaka konkurencija u LEC ligi i koliko mladih talenata iz regionalnih takmičenja čeka svoju priliku, realno je za očekivati da će morati da se zadovoljni ponudom neke od nacionalnih liga i možda ih dovede do EU Masters titule kao što je to učinio sa Origenom u prvom izdanju takmičenja.