Diamondprox nakon 4 godine ponovo napušta Gambit

LOL 22. okt. 202014:05 > 14:14
Podeli:
Riot Flickr

Slavni ruski LoL igrač Danil "Diamondprox" Reshetnikov se po treći put oprostio od ekipe za koju je prvi put zaigrao još davne 2013. godine.

Diamondprox je od januara 2013. igrač Gambita koji je preuzeo slavni sastav Moscow Five, a u svojoj karijeri je na kratko igrao još i za Unicorns of Love i Apex Gaming u Americi. Jedan od najinovativnijih junglera tokom vrhunca svoje popularnost, Diamondprox je ostavio zaveštanje za sva vremena u CIS esportu, a svoj boravak u Gambitu završava kao aktuelni vicešampion Rusije, nakon što je Gambit savladan u finalu letnje sezone od strane nezaustavljivih Unicorns of Love koji su izgubili samo dve partije tokom celog splita.

Jasno je da ukoliko igrači Jednoroga ostanu na okupu biće potrebne velike promene unutar ostalih timova kako bi im neko predstavljao ozbiljnu konkurenciju naredne godine, a možda je to razlog zašto Diamondprox i Gambit nisu obnovili ugovor. On je sada slobodan igrač i može bez obeštenja preći u drugi tim, pitanje je samo da li će se zadržati u Rusiji, ili će se ponovo oprobati u nekoj drugoj regiji.