Procureo ceo novi sastav Counter Logic Gaminga

LOL 12. nov. 202021:25 > 21:30
Podeli:
Riot Flickr

Counter Logic Gaming ulazi u 2021. godinu sa tri nova igrača ukoliko se informacije koje su procurele u javnost pokažu tačnim.

Novinar Travis Gafford je izjavio u jednom od svojih Jutjubu video klipova da se CLG sprema da dovede tri nova igrača u tim, dok će u ekipi ostati mid lejner Eugene „Pobelter“ Park i support Andy „Smoothie“ Ta.

Pored već pomenutog švedskog top lejnera Finna „Finn“ Wiestala za CLG će zaigrati još jedan popularni evropski igrač, a to je jungler Mads „Broxah“ Brock-Pedersen koji je u Ameriku došao krajem prošle godine kao veliko pojačanje iz Fnatica, ali se nije najbolje uklopio u tim zbog čega menja ekipu pred novu sezonu.

Broxah je za kratko vreme prikupio simpatije LCS fanova svojim odmorenim izjavama i izrazito kulturnim ponašanjem, ali kada je reč o samoj igri nije se previše proslavio i često je kritikovan kako igra suviše pasivno. I pored toga Broxah je u prethodne tri godine stekao veliko iskustvo igrajući za Fnatic i Team Liquid, zbog čega je verovatno i najveće pojačanje CLG-a.

Na ADC poziciji će igrati Matthew „Deftly“ Chen, bivši carry Golden Guardiansa koji je prethodnih godinu dana proveo u Evil Geniuses akademiji.