Closer i FBI prelaze u 100 Thieves

LOL 16. nov. 202011:45 > 11:48
Podeli:
Riot Flickr

Prema još jednoj za sada nepotvrđenoj glasini Golden Guardians i 100 Thieves su sklopili dogovor oko transfera Can "Closer" Celika i Ian "FBI" Victor Huanga.

Finansijska kriza koja je zahvatila NBA ligu se odrazila i na LCS timove u vlasništvu NBA velikana, kao što je slučaj sa ekipom Golden Guardians. Oni su primorani da prodaju svoje najbolje igrače, a prema informaciji koju je sa javnošću podelio novinar Travis Gafford Closer i FBI će nastaviti karijeru u ekipi 100 Thieves.

Golden Guardians su bili uz FlyQuest možda i najprijatnije iznenađenje u LCS ligi ove godine. Ne samo da su u obe sezone došli do plejofa već su i letnji plejof otvorili ubedljivom 3-0 pobedom protiv TSM-a, a upravo je FBI igrao možda i glavnu ulogu, nadigravši svog rivala na bot lejnu Yillanga „Doublelift“ Penga.

FBI je tada skrenuo veliku pažnju na sebe a i sama Doublelift je izjavio da je pošteno nadigran od strane svog protivnika, zbog čega je bilo jasno da će se timovi boriti oko ovog talentovanog igrača za 2021. godinu.

Nažalost izgleda da će upravo FlyQuest i Golden Guardians biti potpuno rasparčani pred narednu sezonu, a ostaje da vidimo kako će se GG povratiti od gubitka svojih ključnih igrača.