FlyQuest dovodi tri igrača Cloud9

LOL 17. nov. 202017:28 > 17:30
Podeli:
Riot Games

Uz jedno pojačanje iz Južne Amerike i tri igrača Cloud9, FlyQuest je blizu kompletiranja svog LoL tima za narednu sezonu LCS lige.

Postoji velika verovatnoća da će FlyQuest potpuno promeniti ceo tim za narednu sezonu LCS lige (ukoliko Jason „WildTurtle“ Tran napusti ekipu), a glasine koje nam donosi novinar Jacob Wolf pomažu da sklopimo sliku novog sastava vicešampiona Amerike.

FlyQuest je postigao veliki uspeh tokom 2020. osvajanjem drugog mesta u obe sezone LCS-a i svojim prvim plasmanom na Svetsko prvenstvo. Nažalost po navijače nisu uspeli da zadrže igrače koji su ih predstavljali, ali se čini kao da su povukli dobre poteze u sastavljanju tima za novu sezonu.

Glavno pojačanje je bez dileme top lejner Cloud9 Eric „Licorice“ Ritchie, za kog su se interesovali mnogi LCS timovi, ali je Cloud9 bio rešen da ga proda u paketu sa još dva člana svoje šampionske akademije, što je na kraju najviše odgovaralo FlyQuestu.

U pitanju su mid lejner Cristian „Palafox“ Palafox i support DaviD „Diamond“ Berube koji će se po prvi put naći u startnoj postavi jednog LCS tima.

Na jungle poziciju dolazi Argentinac Brandon „Josedeodo“ Joe Villegas koga smo imali prilike da gledamo na Svetskom prvenstvu 2020 u dresu ekipe Rainbow7.

Za sada se još uvek ne zna ko će igrati na ADC poziciji u ekipi naredne sezone iako postoje glasine da bi to mogao biti Johnson „Johnsun“ Nguyen koji je ovu godinu proveo igrajući za Dignitas.