WildTurtle prešao u Counter Logic Gaming

LOL 23. nov. 202013:48 > 13:50
Podeli:
Riot Flickr

LCS veteran Jason "WildTurtle" Tran je zvanično predstavljen kao novi ADC igrač ekipe Counter Logic Gaming.

Jedan od tri najuspešnija ADC igrača u Americi, WildTurtle je zaista pravi veteran LoL esporta u svakom smislu te reči, a iako se takmiči još od 2012. godine još uvek ne razmišlja o povlačenju i nastavlja da prihvata nove izazove.

Od Team SoloMida preko sjajne epizode sa ekipom Immortals tokom 2016. godine pa sve do FlyQuesta gde je proveo prethodne tri ipo godine, WildTurtle je postao sinonim za stabilnost i nekog na koga možete računati.

Tačku na karijeru u ekipi FlyQuest stavlja na veoma uspešan način, nakon odlične 2020. godine u kojoj je pomogao ekipi da se plasira na Svetsko prvenstvo i dva puta stigne do finala lige, a sada je pred njim možda i najteži zadatak do sada, a to je da pomogne u oživljavanju posrnulog LCS titana ekipe Counter Logic Gaming.

CLG je ovu godinu proveo zakucan za dno tabele zbog čega su promenili tri igrača pred 2021 prolećnu sezonu. Biće interesantno videti kako će se novi Counter Logic Gaming snaći u godini u kojoj će većina LCS ekipa početi sa delimično novim sastavima.