Rell, The Iron Maiden je naredni LoL heroj

LOL 23. nov. 202017:40 > 17:42
Podeli:
Riot Flickr

Riot je otkrio narednog League of Legends heroja, u pitanju je Rell, The Iron Maiden, tenk koji će igrati primarno na support poziciji prema prvim nagoveštajima.

U videu koji se nalazi u nastavku teksta možete videti magije koje će Rell imati, a evo i njihovog kratko opisa.

Njena pasivna veština – Break the Mold, joj omogućuje da udarcima krade deo armora i magic resista od protivnika i to više njih odjednom što joj u timskim borbama može znatno ojačati.

Q magija – Shattering Strike je klasična damage magija koja može udariti više protivnika odjednom iako se šteta nakon glavne mete smanjuje, a ono što je bitno kod nje je da razbija štit protivnika, zbog čega će Rell biti izuzetno jaka protiv pojedinih heroja koji imaju jake štitove.

W magija je podeljena na dva dela. Prvi deo se zove Ferromancy: Crash Down i njega može baciti samo dok jaše na konju. Ako tada baci W silazi sa konja koji se pretvara u magični oklop oko nje, daje joj veliki štit i traje dok ga protivnik ne uništi. Kada siđe sa konja stvara se knokback efekat na protivnike, a dok je na zemlji može da baci E i R magiju. Kada siđe sa konja W dobija drugu formu – Ferromancy: Mount Up.

Kada ponovo uzjaše konja dobija ubrzanje na kratko i sledeći napad stunuje protivnika.

E magija – Attract and Repel baca deo njenog oklopa na svog saigrača čime mu daje dodatan armor i magic resist, a kada ponovo baci E svi protivnici između Rell i prijateljskog heroja budu stunovani.

Njena ultimativna magija se zove Magnet Storm. Kao što samo ime kaže Rell priziva magnetnu oluju čime privlači protivničke heroje ka sebi, stvara magnetno polje koje potom nekoliko sekundi nastavlja da vuče protivnike ka njoj.