Chovy i Deft potpisali za Hanwha Life Esports

LOL 24. nov. 202015:55 > 15:59
Podeli:
Screenshot

Hanwha Life Esports je danas predstavio nova pojačanja među kojima se izdvajaju LCK zvezde Jeong "Chovy" Jihoon i Kim "Deft" Hyukkyu.

HLE očigledno ulazi sa velikim ambicijama u 2021. godinu što su danas potvrdili dovođenjem jednog od najboljih korejskih mid lejnera. Chovy je bio jedan od glavnih razloga zašto je DRX prošle sezone postao vicešampion Koreje i nema sumnje da će nekadašanja zvezda Griffina nastaviti da igra jednu od ključnih uloga u LCK ligi.

Sa njim je u tim došao i njegov saigrač iz DRX-a – Deft, veteran korejske scene koji je svoju karijeru gradio preko ekipa Samsung Blue, EDward Gaming, KT Rolster i konačno Kingzone DragonX. Deft je krajem ove godine imao problema sa povredama zbog čega su njegovi fanovi sa olakšanjem pozdravili odluku da se priključi ekipi koju bije glas da svojim igračima pruža vrhunske uslove za trening i odmor.

Pored DRX carry dua u ekipu su došli i top lejner Park „Morgan“ Gitae koji je prethodno igrao u Kini za WE, kao i jungler Kim „Winter“ Yohan, igrač Gen.G akademije.

Hanwha Life Esports iza sebe imaju neuspešnu godinu, na proleće su zauzeli osmo mesto na tabeli, dok su tokom letnje sezone upisali samo dve pobede u takmičenju što je bilo dovoljno za deveto mesto.