Zvanično: Elyoya menja shad0w-a u MAD Lionsima

LOL 25. nov. 202010:44 > 10:47
Podeli:
Riot Flickr

Iako se profesionalno takmiči tek dve godine, Španac Javier "Elyoya" Prades će dobiti priliku da se od sledeće sezone pokaže na LEC bini kao novi jungler ekipe MAD Lions.

MAD Lions su dokazali ove godine da su jedan od najperspektivnijih LoL timova u Evropi, ali i pored uspeha koji su postigli plasmanom na Svetsko prvenstvo 2020 bilo je jasno da postoje problemi unutar ekipe, što je dovelo do kolapsa u letnjem plejofu, a potom i u plejin fazi svetskog šampionata.

Promene su bile neizbežne i one dolaze u vidu promena na topu i u džungli. Zhiqiang „Shad0w“ Zhao je lošom formom u drugom delu godine izgubio mesto u timu, a umesto njega šansu će dobiti član aktuelnog šampiona Španije Movistar Ridersa.

Ovo se može smatrati očekivanim potezom MAD Lionsa koji iako se sada takmiče na internacionalnoj sceni poreklo vode iz španske lige i u Španiji imaju veliki broj navijača. Elyola će imati nimalo lak zadatak, da se samo nakon godinu ipo iskustva, od toga tek godinu dana u španskoj ligi dokaže protiv iskusnih veterana LEC lige, ali ukoliko mu to pođe za rukom i uz adekvatnog top lejnera koji će kompletirati tim, MAD Lions vrlo lako mogu biti ponovo jedan od najopasnijih timova u LEC-u.