BDS potvrdio, LIMIT ponovo igra u prvom timu

Podeli:
LIMIT
LIMIT

Hrvatski support Dino "LIMIT" Tot će ponovo zaigrati u LEC-u, on će zameniti Roberta "Erdote" Nowaka koji će ostatak sezone igrati za BDS akademiju.

Novajlija u LEC-u Team BDS je i ove sezone nastavio da ređa loše rezultate. Nakon što su svoju debitantsku sezonu završili na devetom mestu, letnji split otvaraju još gore, sa samo jednom pobedom u 11 mečeva, sa čak tri pobede zaostataka u odnosnu na devetoplasirani SK Gaming.

Team BDS je uveo dve promene između sezona, a jedna od njih je bila i izmena na support poziciji. LIMIT tada napušta prvi tim, a zbog greške stručnog štaba nije mogao da igra u regionalnim ligama ove sezone, zbog čega je bio tehnički primoran da pauzira. Prilika da ponovo zaigra se ukazala nakon što je support BDS akademije Tobias „Dreamer Ace“ Schreckeneder zatražio da pauzira iz privatnih razloga, zbog čega je Erdote prebačen u akademiju, a LIMIT vraćen u prvi tim.

LIMIT će imati priliku da u sedam kola do kraja sezone pomogne ekipi da makar ostvari još koju pobedu i pokaže dobru igru koja će mu pomoći da pronađe odgovarajuću sredinu za narednu godinu.

Komentari

Vaš komentar