Bwipo zvanično prešao u Team Liquid

Podeli:
Bwipo
Bwipo

Veliki transfer između Fnatica i Team Liquida je ozvaničen - Gabriel "Bwipo" Rau će nakon četiri godine igranja za Fnatic pojačati Team Liquid i to na top lejn poziciji od koje je pauzirao tokom prošle sezone.

Glasine o ovom transferu o kom smo i mi pisali ranije kruže već duže vremena i čekalo se samo da Team Liquid izađe u javnost sa zvaničnim saopštenjem. Bwipo je u Fnaticu proveo četiri godine, osvojio je dve titule prvaka Evrope i četiri puta je igrao na Svetskom prvenstvu, a tokom ovogodišnjeg šampionata je došlo do svađe između igrača i organizacije, nakon čega je odlučeno da prekinu saradnju.

Bwipo je letnju sezonu proveo igrajući u džungi kako bi napravio mesta za Adama „Adam“ Maananea, popunivši rupu koju je tada svojim odlaskom ostavio Oskar „Selfmade“ Boderek.

On će u Liquidu zameniti Barney „Alphari“ Morrisa koji je napustio Team Liquid i vraća se u Evropu gde će prema glasinama igrati za Team Vitality.

Team Liquid je za sada potvrdio da su u timu ostali jungler Lucas „Santorin“ Tao Kilmer Larsen i support Jo „CoreJJ“ Yongin i sada je još samo ostalo da predstave svoja dva velika pojačanja – Sorena „Bjergsen“ Bjerga i Stevena „Hans Sama“ Liva.

Komentari

Vaš komentar