EBL: Lelouch napravio prvi pentakill u novoj sezoni

LOL 25. jan. 202212:16
Podeli:
Lelouch Penta
SOVEJA Lelouch Penta

Mladi rumunski ADC Luca Cristian "Lelouch" Alexandrescu se našao sinoć u centru pažnje prelepim pentakillom u okviru trećeg kola Esports Balkan Lige.

Iako je SOVEJA koja je izgubila oba meča u prvoj nedelji lige ušla kao autsajder u meč protiv neporaženih Split Raidersa, videli smo veliko iznenađenje krunisano nesvakidašnjim pentakillom.

Lelouch je imao odličnu partiju i do tog 25. minuta kada smo videli borbu za Dragon Soul buff iz koje SOVEJA izlazi kao pobednik, a činilo se kao da će Split Raiders uspeti da preokrenu borbu kada su pala čak četiri igrača SOVEJE. Ipak oni su pre toga uspeli dovoljno da oštete heroje Split Raidersa i Lelouch neverovatnim kretanjem u dragon pitu uspeva da izađe kao pobednik iz 1 na 4 duela što je izazvalo lavinu pohvala na društvenim mrežama.

Lelouch je ovim plejom skrenuo veliku pažnju na sebe i nema sumnje da će biti motivisan u nastavku sezone da pomogne svom timu da u debitantskoj sezoni dođe do plejofa i možda čak izbore plasman na EU Masters gde će ih čekati najbolji timovi regionalnih liga iz cele Evrope.

Komentari

Vaš komentar